Antieke Kroonluchter Schoonmaken

Antieke Kroonluchter Schoonmaken. Zo voorkom je dat er onderdelen of kristallen van. Indien je er niet bij kunt, kun je een ladder gebroken. Wij (saskia) maken onze kroonluchters met de hand schoon, dat geeft het mooiste resultaat. Als de lamp licht vervuild is gebruiken we een sopje heet water met schoonmaakazijn. Maak met het doekje de kroonluchter schoon door zachtjes over de kristallen onderdelen en pegels te wrijven.

Hg Kroonluchter Reiniger 500ml Vlekkeloos

Beste Hg Kroonluchter Reiniger 500ml Vlekkeloos

De oude draadjes waaraan kristallen hangen worden doorgeknipt, de kristallen worden apart gelegd en vervolgens professioneel … Het oude patina blijft zo behouden. Met onderstaande tips wordt het schoonmaken van je oude kroonluchter een eitje: De blauwe microvezeldoekjes werken goed omdat ze niet blijven haken aan de pennetjes waarmee de pegels vastzitten. Alle pegels, schaaltjes en siervazen worden perfect gereinigd.

Voordat wij aan de restauratie van een kroonluchter beginnen, worden er meerdere foto's van de kroonluchter genomen om vast te leggen waar bijvoorbeeld oorspronkelijk de kristallen pendants hebben gehangen.

We maken dit schoon zodat het vuil, nicotineaanslag en vet eraf is, maar poetsen het frame niet. Wij (saskia) maken onze kroonluchters met de hand schoon, dat geeft het mooiste resultaat. Wat meestal het geval is. Zo voorkom je dat er onderdelen of kristallen van. We maken dit schoon zodat het vuil, nicotineaanslag en vet eraf is, maar poetsen het frame niet. Voor het schoonmaken van de kroonluchter en de kristallen kun je het best een nieuw microvezeldoekje gebruiken. Dompel de doek regelmatig in het warme water en wring deze grondig uit.

Hg Kroonluchter Reiniger 500ml Vlekkeloos

Alle pegels, schaaltjes en siervazen worden perfect gereinigd... Het oude patina blijft zo behouden. Echter zien veel mensen op tegen het schoonmaken van hun antieke kroonluchter terwijl dat helemaal niet zo hoeft te zien. Met onderstaande tips wordt het schoonmaken van je oude kroonluchter een eitje:. We maken dit schoon zodat het vuil, nicotineaanslag en vet eraf is, maar poetsen het frame niet.

Popular posts from this blog

Lijsten Esun Abs+ Cura Settings Uitstekend